ژنرال پترائوس
|
۱۳۸۸ خرداد ۱۰, یکشنبه
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۱۰/۱۳۸۸ ۱۱:۱۸:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: نگرانيهاى قابلتوجهى در مورد اقدامهاى تحريكآميز رژيم ايران وجود دارد
حمايت سازمانهاي غير دولتي از اشرف
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۱۰/۱۳۸۸ ۱۱:۱۶:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: سازمانها و اتحاديههاى غير دولتى عراق، خواهان احقاق حقوق ساكنان اشرف شدند
اولتیماتوم ولی فقیه به مردُم سیستان و بلوچستان
منصور امان
روی خط جنگ فرقه ای، عملیات استشهادی و تجزیه قومی، رژیم جمهوری اسلامی به بهره برداری از انفجار روز پنجشنبه در زاهدان پرداخته است.
در نخُستین اقدام در این زمینه، آیت الله خامنه ای، ولی فقیه حُکومت به تلاشهای "نظام" برای انحلال موسسات و نهادهای دگر مذهب و فرهنگ در دستگاه دولتی دین، صراحتی بی پیشینه داد. او در یک نامه تهدیدآمیز، به روحانیون سُنی فرمان داد: لازم است، علما و مُعتمدان اهل سنت در آن استان مواضع قاطع خود را در بیزاری از مُفسدانی که به نام دفاع از اهل سُنت دست به چنین جنایاتی می زنند، بار دیگر صریحا ابراز نموده، مردُم را از کید و مکر دُشمن آگاه سازند."
آیت الله خامنه ای با آنکه تلاش کرده است اشتیاق خود برای گُسترش سُلطه ی "نظام" بر اقلیتها را پوش سیاسی و امنیتی بدهد اما فشار وی بر مقامهای مذهبی و فرهنگی سیستان و بلوچستان برای موضعگیری علیه "دُشمن" و ایستادن کنار "دوست"، در عمل مفهوم دیگری جُز فراخوان به تایید سیاست و روشهای تبعیض آمیزی که بر پایه برتری دین و آیین آقای خامنه ای بنا شُده، نیست.
برای تاکید بیشتر بر معنای اولتیماتوم ولی فقیه حُکومت، ابواب جمعی وی در محل نیز لحن زورگویانه او را با غلظت بیشتر به گوش مُخاطبانشان رسانده اند. از جُمله، آیت الله عباسعلی سلیمانی، نماینده وی در این اُستان و امام جُمعه زاهدان به اقلیت سُنی اینگونه اعلام جنگ داده است: "روزی فرا می رسد که کاسه صبر شیعه لبریز شود و زبان صُلح را از یاد ببرد."
در همین حال به منظور آنکه نشان داده شود تهدیدات مزبور در پهنه حرف باقی نمی ماند، حُکومت دست به گُسیل گُسترده پاسداران و لباس شخصیهای چُماقدار به خیابانهای زاهدان برای آزار و تحقیر شهروندان عادی و یورش به مراکز فرهنگی یا مذهبی زده است. دستگاه آیت الله خامنه ای همچنین روز گُذشته (یکشنبه) زیر سیاست تشدید آگاهانه ی تخاصُم با اقلیتها که با هدف امنیتی کردن مساله چند گانگی ملی یا اعتقادی در جامعه صورت می گیرد، با به دار آویختن سه جوان بلوچ در مرکز شهر زاهدان خط تاکید کشید.
رژیم بُنیادگرای جمهوری اسلامی مُشوق و پُشتیبان تعصُب ورزی دینی است و در حوضچه های خونی که فناتیسم مذهبی از تن جامعه مدنی می ریزد، چشمه حیات خود را می بیند.ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۱۰/۱۳۸۸ ۱۱:۱۴:۰۰ قبلازظهر
صالح مطلك، رهبر فراكسيون جبهه گفتگوى ملى عراق
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۱۰/۱۳۸۸ ۱۱:۱۲:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: 35پارلمانتر عراقى ضمن محكوم كردن محاصره اشرف، خواستار اجراى قطعنامه پارلمان اروپا شدند
۱۳۸۸ خرداد ۹, شنبه
فشار پليس عراق بر اشرف تشديد ميشود
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۹/۱۳۸۸ ۰۹:۴۷:۰۰ قبلازظهر
رابطه مُبارزه با فساد با پیشرفت در غارت
منصور امان
تا آنجا که به فساد حکومتی مربوط می شود، در جمهوری اسلامی هیچ خبر تازه ای نیست. این ارزیابی از وضعیت را اسبهای گاری انتخابات در همان حال که مشغول گاز گرفتن یکدیگر هستند، ارایه می کُنند.
هیزُم کشان برگُزیده شورای نگهبان برای گرم کردن تنور انتخابات ریاست جمهوری مُلاها، همچنان به بازار گرمی خود بر محور تهدید به افشای تاراج و غارت داراییهای همگانی از سوی رُقبا ادامه می دهند. نه فقط پرونده های روز مانند دُلار و گاز غیب شُده یا خیرات آقای شهرام جزایری بلکه، پذیرایی از خود با سُفره نفتی در دوران "جنگ پُربرکت" (اصطلاح محبوب آقای خُمینی) نیز رونق این بساط بدمشام را تضمین می کُند.
همین محور با شواهد و آلت جُرمهای دیگر، چهار سال پیش، هنگامی که تنور انتخابات برای چسباندن آقای احمدی نژاد به دیواره اش گُر گرفته بود نیز زمین بازی طرفین را خط کشی می کرد. چرخیدن همان آدمها چهارسال بعد گرد همان محور با اتهامات، افشاگری و مُچ گیری به روز شُده و تکان دهنده تر، پیشرفت جمهوری اسلامی در مُبارزه با آنچه که از آن انتقاد می کُند را به سنجش گُذاشته است.
از این زاویه، مُشاجره کُنونی رهبران و پایوران "نظام" در باره دزدی و اختلاس از خزانه همگانی می تواند به همه پُرسشهای مطرح در این زمینه به خوبی پاسُخ دهد. آنها با چاشنی تازه ریختن در دیگ کُهنه ی فساد، شکلک نشان می دهند که مساله تاراج درآمدهای نفتی و گازی و پولسازی با رانت قُدرت هر چیزی جُز یک موضوع جدی است. این به هیچ رو تصادُفی نیست که پس از سالها شمشیر گردانی و رجز خوانی در تعزیه ی فساد حُکومتی، هنوز حتی یک شُتُر "گُم شُده" یا یک شمر برای مُکافات دیدن پیدا نشُده است.
دست درازی به امانتهای عُمومی، یک حق ویژه و نهادینه شُده در ساختار حُکومتی است که می گوید از منابع غیبی ماموریت ولایت بر آنها را دارد. سهم منابع خلع ید شُده مشروعیت، بیش از ثبت دقیق نمایش موسمی دُزد و کارآگاه نیست.
برخی از مطالب نبردخلق شماره 287 اول خرداد 1388
این نمایش از آن مردم نیست - مهدی سامع
«هر رای در این نمایش یک رای به استبداد مذهبی ولایت فقیه، یک رای به تائید تبعیض و پایمالی حق حاکمیت مردم و یک رای در تائید سرکوب داخلی و صدور تروریسم و بنیادگرایی است و مردم حق دارند این نمایش انتخاباتی که نه دمکراتیک است و نه آزاد و دامنه رقابت در آن به سیاستهای کلان نظام ربط پیدا نمی کند را تحریم کنند و چنین خواهند کرد. » کلیک کنید
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۹/۱۳۸۸ ۰۹:۴۴:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: رابطه مُبارزه با فساد با پیشرفت در غارت
اعتراض اشرفيان به ورود ناگهاني پليس عراق
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۹/۱۳۸۸ ۰۹:۴۲:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: ورود ناگهانى نيروهاى پليس به اشرف، يك اقدام سركوبگرانه و زمينهساز يك فاجعه انسانى است
۱۳۸۸ خرداد ۷, پنجشنبه
حساب باز کردن روی نفرت مردم از احمدی نژاد
جعفر پویه
روز گذشته (چهارشنبه) مجلس آخوندها با انتخاب هیات رییسه جدید، علی لاریجانی را به مدت یکسال در سمت خود ابقا کرد. این درحالی اتفاق افتاد که در روزهای گذشته روح الله حسینیان با تهدید لاریجانی به او هشدار داده بود در صورتی که در انتخابات ریاست جمهوری از احمدی نژاد پشتیبانی نکند، نباید روی رای باند آنها برای ریاست مجلس حساب کند. اما روز چهارشنبه انتخاب هیات رییسه در حالی برگزار شد که علی لاریجانی تنها نامزد ریاست مجلس بود که با 216 رای از 241 رای در سمت خود باقی ماند. همزمان نیز فراکسیون موسوم به "اصولگرایان مجلس" در رای گیری خود با اختلاف 5 رای، از ریاست جمهوری احمدی نژاد پشتیبانی کرد. یعنی، از 172 عضو فراکسیون، 80 نفر رای موافق، 75 نفر مخالف و 17 نفر رای ممتنع به صدور بیانیه پشتیبانی از احمدی نژاد دادند. این فراکسیون در بیانیه خود نوشته است: "نظر به توجه دولت به مشکلات عدیده مناطق محروم و استحکام پیوند دولت - مردم، سادهزیستی و پاکدستی، تلاش شایان برای تحقیق دولت اسلامی، حمایت از مسلمانان مظلوم جهان و اتخاذ مواضع شجاعانه در برابر قدرتهای زورگو، دفاع جانانه از حقوق هستهای کشور، اهتمام در اصلاح اوضاع اقتصادی کشور و... حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری برادر خستگیناپذیر، اصولگرا و ولایی جناب دکتر احمدینژاد در دهمین انتخابات ریاست جمهوری اعلام میداریم." بیانیه فوق دهن کجی به کسانی است که همه موارد فوق را مصداق سوومدیریت احمدی نژاد برآورد کرده و با انتقاد به وی نگران اوضاع آینده رژیم هستند. همزمان با بیانیه فراکسیون باند اصولگرایان مجلس، فراکسیون جناح مخالف نیز از قافله عقب نمانده و با انتشار بیانیه ای از میرحسین موسوی حمایت کرد. آنها نیز در بیانیه شان نوشته اند: "اینک با توجه به بحرانهایی که به واسطه سووتدبیرها بر ملت ما تحمیل و امور جاری و اجرایی کشور را در داخل با رکود مواجه ساخته و با ایجاد تنش در روابط منطقه ای و بین المللی اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی و چهره درخشان و تاریخی تمدنساز ما را مخدوش نموده است...". در این بیانیه هیچ دلیلی برای حمایت از موسوی بیان نشده و تنها به بیان تکراری عملکرد احمدی نژاد بسنده کرده اند. به زبان ساده، دلیل رای دادن باند مخالف به موسوی اشکالاتی است که به احمدی نژاد وارد است نه خصوصیات و یا برنامه ای که میرحسین موسوی دارد. آنها روی نفرت مردم از عملکرد احمدی نژاد حساب باز کرده اند و حرف دیگری ندارند، درحالی که این نفرت همگانی از کلیت رژیم است نه فردی خاص. اینکه باندهای رژیم یک بخش خود را تبدیل به کابوس اجتماع کنند و با ترساندن مردم از آن، دلیل و توجیه برای کشاندن آنها به پای صندوق و رای دادن بتراشند و همچنین با دانستن نفرت مردم از اعمال رژیم ضد بشری ولایت فقیه و انداختن آن به گردن کسی همچون احمدی نژاد و تبریه مقامهای بالاتر، به ویژه ولی فقیه، از شگردهای شناخته شده آنهاست. به همین دلیل مردم به خوبی می دانند که همه باندهای رژیم سر و ته یک کرباسند و وظیفه آنها حفظ رژیم ضد بشری ولایت فقیه است.
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۷/۱۳۸۸ ۱۰:۵۱:۰۰ قبلازظهر
مؤاخذه دژخيم موسوي بخاطر شركت در جنايت قتلعام سال67
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۷/۱۳۸۸ ۱۰:۴۹:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: دانشجويان تبريز، موسوى دژخيم را بهخاطر مشاركت در قتل عام 67 مؤاخذه مىكنند
۱۳۸۸ خرداد ۵, سهشنبه
شکنجه کارگران وحشیگری آشکار رژیم است
زینت میرهاشمی
تعدادی از کارگران که در روز اول ماه به دلیل شرکت در همایش روز کارگر در پارک لاله تهران دستگیر شده اند همچنان در زندان و زیر فشار و شکنجه قرار دارند.
بر اساس گزارش فعالان حقوق بشر و دموکراسی در ایران، سه نفر از رندانیان به نامهای آقایان جعفر عظیم زاده، محمد اشرفی و سعید یوزی در بند 209 زندان اوین به دلیل عدم پذیرش اتهامات ساخته شده وزارت اطلاعات، زیر شکنجه جسمی قرار گرفته اند.
حداد معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران، اتهام دستگیر شدگان در روز کارگر را «اقدام علیه امنیت و اخلال در نظم عمومی» اعلام کرد. شکنجه گران تحت این بهانه کارگران را تا کنون در زندان نگاه داشته و مورد شکنجه قرار داده اند. دستگیری و شکنجه کارکران و کنشگران کارگری نشانه هراس رژیم و ورشکستگی حکومتی است که حتا حرکت مسالمت آمیز کارگری در روز اول ماه مه را بر نمی تابد. این گونه اقدامات پوچی حرف احمدی نزاد و شرکایش را که دم از اقتدار رژیم می زنند را نشان می دهد.
از طرفی دیگر بهروز جاوید تهرانی زندنی باقی مانده از قیام دانشجویان در 18 تیر 1387، بیش از یک هفته است که به سلواهای انفرادی بند 1 زندان گوهردشت کرج منتقل شده است. وی علاوه بر اعتصاب غذا زیر شدیدترین فشارهای جسمی و شکنجه است. کشتن زندانی در زیر فشار و اعلام مرگ وی، از شیوه های رایج شکنجه گران است.
برخی از مطالب نبردخلق شماره 287 اول خرداد 1388
این نمایش از آن مردم نیست - مهدی سامع
«هر رای در این نمایش یک رای به استبداد مذهبی ولایت فقیه، یک رای به تائید تبعیض و پایمالی حق حاکمیت مردم و یک رای در تائید سرکوب داخلی و صدور تروریسم و بنیادگرایی است و مردم حق دارند این نمایش انتخاباتی که نه دمکراتیک است و نه آزاد و دامنه رقابت در آن به سیاستهای کلان نظام ربط پیدا نمی کند را تحریم کنند و چنین خواهند کرد. » کلیک کنید
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۵/۱۳۸۸ ۰۷:۱۱:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: شکنجه کارگران وحشیگری آشکار رژیم است
شوراي ملي مقاومت ايران
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۵/۱۳۸۸ ۰۷:۰۹:۰۰ قبلازظهر
۱۳۸۸ خرداد ۴, دوشنبه
تهدید های تو خالی معرکه گیران انتخابات
لیلا جدیدی
با نزدیک شدن به روز معرکه گیری انتخاباتی، کاندیداهای دست نشانده رژیم ولایت فقیه اگر چه از پیش بر این امر آگاهی دارند که آنچه از پیش زیر عبای خامنه ای خوابیده است برنده این نمایش خواهد بود، با این وجود به تهدید ریختن پته یکدیگر روی آب دست زده اند.
این اوج گیری اختلافات لفظی، یک بازار گرمی تبلیغاتی برای رژیم که تصور می کند دوجانبه می تواند از آن بهره برداری کند، بیش نیست. نخست آنکه امید دارد کسانی را در قلابی بودن آن به تردید بیاندازد و نمایش را واقعی جلوه دهد. سپس اینکه با تبلیغات و هوچی گری، مردم بیشتری را به پای صندوق رای بیاورد. اما این ترفندها آنقدر افشا شده است که حتی رسانه های کشورهای دیگر نیز نتیجه "انتخابات" را خواست خامنه ای که آنهم احمدی نژاد است، حدس زده اند.
در تازه ترین اقدام، بعد از "ننگین" خواندن معامله سعدآباد با سه تفنگدار اروپایی توسط احمدی نژاد، روزنامه حکومتی "وطن امروز" به نقل از حسن عباسی که به "تیوری پرداز دولت نهم" معروف است، می نویسد: "جک استراو گفته است حسن روحانی به من قول تعلیق 10 ساله را داده است."
باند رقیب، در واکنشی خشمگینانه طی نامه ای بذرپاش، سردبیر این روزنامه را تهدید می کند که اگر با "موضوع مهم و حساس هسته ای بازی کنید، مجبور به افشاگری و چاپ اسنادی هستیم که حقایق را روشن خواهد کرد و مردم درخواهند یافت که چه هزینهای را بابت بیکفایتیهای برخی مسوولین در سالهای اخیر پرداختهاند."
از سوی دیگر، احمدی نژاد کسانی را که "درون سيستم عليه سيستم عمل کردند"، تهدید می کند و می گوید: "در 15 روز آينده" این افراد را معرفی و در باره آنها صحبت خواهد کرد.
خامنه ای که همواره دل نگران از "دشمنان خارجی" است، برای در دست گرفتن ترمز این نمایش، در یک جمع سفارشی به کاندیداهای دست پرورده رژیم هشدار می دهد که مواظب باشند حرفی برای " دلخوشی دشمنان به زبان نیاورند."
در روزهای آینده مردم ایران بی توجه به این نمایش مسخره، آرزوی دمکراسی و انتخابات آزاد را که کاندیداهای آن را خود انتخاب کرده باشند و متولی آن آدمکشان و دستیارانشان نباشند، در دل می پرورانند.
برخی از مطالب نبردخلق شماره 287 اول خرداد 1388
این نمایش از آن مردم نیست - مهدی سامع
«هر رای در این نمایش یک رای به استبداد مذهبی ولایت فقیه، یک رای به تائید تبعیض و پایمالی حق حاکمیت مردم و یک رای در تائید سرکوب داخلی و صدور تروریسم و بنیادگرایی است و مردم حق دارند این نمایش انتخاباتی که نه دمکراتیک است و نه آزاد و دامنه رقابت در آن به سیاستهای کلان نظام ربط پیدا نمی کند را تحریم کنند و چنین خواهند کرد. » کلیک کنید
تقسیم سهم با کدام ترازو؟ - منصور امان
«با هر روز نزدیکی هنگام برگزاری نمایش رای گیری، مساله جایگاه بازوی نظامی رژیم جمهوری اسلامی در تعیین رییس قُوه مُجریه و ترکیب آن، به مرکز جدال انتخاباتی باندها و گرایشهای رقیب بیشتر سُر می خورد. » کلیک کنید
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۴/۱۳۸۸ ۱۰:۰۶:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: تهدید های تو خالی معرکه گیران انتخابات
نيكلا ساركوزي
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۴/۱۳۸۸ ۱۰:۰۵:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: افتتاح پايگاه دائمى فرانسه در خليج فارس
۱۳۸۸ خرداد ۲, شنبه
فراسوی خبر... 2 خرداد
پرونده "شکایت نزد خُدا" به سرانجام رسید؟
منصور امان
به فاصله کوتاهی پس از یکدیگر، حُجت الاسلامها رفسنجانی و خاتمی، دو تن از شاکیان انحصار رانتهای انتخاباتی و تقلُب در آن، به لباس شاهدان رعایت بهداشت در مراسم رای گیری درآمده اند. آقای رفسنجانی تریبون نماز جُمعه را برای ضد عفونی صندلی ریاست جمهوری برگُزیده است و آقای خاتمی همین مُهم را رو به طرفهای خارجی "نظام"، نزد یک مجله آمریکایی عرق ریخته است.
حُجت الاسلام رفسنجانی با اشاره به زین شُدن اسبهای گاری انتخابات از سوی شورای نگهبان، اطمینان داده است: "با توجه به نامزدهایی که تاکُنون تایید صلاحیت شُده اند، به نظر می رسد که میدان رقابت وُجود دارد و همه سلیقه ها به طور مُطلق یا نسبی فردی را دارند که به او رای بدهند."
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام که از سُخنان خود بر سر شوق آمده، برای پاسدارها محصولی و افشار نُت می نویسد و سینه جلو می دهد: "فردای آن روزی که اعلام کُنیم بالاتر از 70 یا 80 درصد در انتخابات شرکت کرده اند، نظام ما چند پله در دُنیا مُعتبر تر خواهد شُد."
در مجموع، خبر خوش نامزد اخراج شُده دور پیشین انتخابات این است که پرونده "شکایت نزد خُدا" به سرانجامی نیک رسیده و ماشین نامزد و رای سازی، مُهندسی اساسی شُده است.
با وُجود این تلاش مثال زدنی در سفید شویی، هنوز آقای رفسنجانی در این زمینه به گرد پای رهبر "اصلاح طلبان" جمهوری اسلامی نمی رسد. حُجت الاسلام خاتمی با اندکی عشوه و خُرده ای جدیت از "نیوزویک" دل می برد که : "فکر نمی کُنم تقلُب به معنی خاص کلمه وجود داشته باشد."
برای فردی که به مُدت هشت سال بر مُهمترین کُرسی اجرایی کشور تکیه زده و در این مقام، مسوولیت برگُزاری چندین انتخابات ریاست جمهوری و مجلس را برعُهده داشته است، قید "فکر نمی کُنم" در مورد احتمال تقلُب در تعیین مسوول قوه مَُجریه و قانونگُذاران بسیار مُتواضعانه است و از فرط شکسته نفسی با جهالت نمایی برابری می کُند.
علت اعتصاب دست جمعی شُماری از حواس هفت گانه آقای خاتمی از ثبت رویدادهای انتخاباتی، تسهیل شُغل اصلی "تدارُکچی" یعنی، مشاطه گری برای عرضه خارجی و به طور مُشخص در اینجا، جعل اعتبار برای یک ورشکسته پیشانی سفید است.
جالب این است که حُجت الاسلامها رفسنجانی و خاتمی فراموش کرده اند توضیح دهند اگر به سُخنان خود مبنی بر سالم بودن انتخابات باور دارند پس چرا "کُمیته صیانت از آرا" تشکیل داده اند!
آرشیو فراسوها
01 خرداد - وعده های سر خرمن - جعفر پویه 31 اردیبهشت - لغو سفر فراتینی شکست مفتضحانه رژیم - جعفر پویه
30 اردیبهشت - وعده تقسیم ثروت نفتی از طریق «اوراق مشارکتی» - زینت میرهاشمی
29 اردیبهشت - حقوق زنان، پرده ای از نمایش مهدی کروبی - زینت میرهاشمی
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۲/۱۳۸۸ ۱۲:۲۵:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: پرونده "شکایت نزد خُدا" به سرانجام رسید؟
لئون پانتا
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۲/۱۳۸۸ ۱۲:۲۴:۰۰ بعدازظهر
برچسبها: تهديد برنامه هستهيى ايران، توجه آمريكا را به خود جلب كرده است
۱۳۸۸ خرداد ۱, جمعه
وعده های سر خرمن
جعفر پویه
کسادی بازار مضحکه انتخابات ریاست جمهوری رژیم ولایت فقیه بدتر از آنی است که تصورش را می کردند. چهار کاندیدای تایید شده توسط شورای نگهبان برای گرم کردن تنور انتخابات دست به هر کاری می زنند، از پنجه کشیدن به روی یکدیگر و اقدام به افشای چیزهایی که تا کنون بسیاری از آنها بی خبر بودند تا وعده های صد من شندرغاز تقسیم پول در بین مردم! میرحسین موسوی و مهدی کروبی نه همچون دو رقیب این میدان بلکه، دو همدست برای رفع کسادی بازار ولایت فقیه مشغول بده بستان هستند. این دو که خود را وابسته به یک باند مافیای حکومتی اعلام می کنند، طرحهایی را به زبان می آورند و یا وعده اجرای آنها را می دهند که نه تنها در حد و اندازه و قد و قواره آنها نیست بلکه، رژیم ولی فقیه نیز هرگز ظرفیت اجرایی کردن چنین طرحهایی را نداشته و ندارد. دزدان و چپاولگرانی که با بی شرمی ثروت ملی مردم ایران را به جیب خود و یا نزدیکانشان سرازیر کرده اند و حاضر نیستند حتا اندکی از آنها را صرف رفاه مردم فقر زده کنند، شعار تقسیم پول بین مردم و یا مشارکت عمومی آنان در سود شرکتهای نفتی و یا جمع کردن اوباش حکومتی ای که هر روز در خیابانها برای نسق گیری از مردم مشغول بدرفتاری با آنان هستند را می دهند. اما کسی نیست از اینان بپرسد مگر آن شعارهایی که تا کنون از سوی امثال شمایان داده شد، اجرایی شده است که اکنون همچنان به دادن وعده و وعیدهای اضافه مشغولید؟ تورم اقتصادی و گرانی، بیکاری همراه با تعطیلی کارخانه ها، اذیت و آزار مردم توسط اوباش حکومتی و کتک زدن آنان در ملاعام و... اعمال حکومتی ای هستند که باعث انزجار مردم شده است. در دوره های گذشته مردم شاهد انواع و اقسام شعارهایی بودند که از سوی کسانی از قماش همین کاندیداها و همریشانشان داده شد. اما نه تنها هیچکدام از این شعارها و وعده ها عملی نشد بلکه، در عمل قدرتمداران عکس گفته های خود عمل کردند و با سختگیری و سرکوب بیشتر تنها به حفظ رژیم ولایت فقیه پرداختند. امروز دیگر مردم ایران می دانند که وعده های کاندیداهای منتخب شورای نگهبان تنها برای گردم کردن تنور انتخابات و کشیدن مردم به پای صندوقهای رای و مشروعیت خریدن برای رژیم است و گرنه نه تنها هیچکدام از این وعده ها عملی نخواهد شد بلکه، رژیم ضد انسانی ولی فقیه با مشروعیت کاذب خود ساخته، با سرکوب و سختگیری بیشتر عرصه را بر مردم تنگ تر خواهد کرد. به همین دلیل مردم با تحریم مضحکه انتخابات رژیم ولایت فقیه، به همه این وعده و وعیدها همچون وعده های سرخرمن نگاه می کنند و کسی برای آنها اندکی ارزش قایل نیست.
آرشیو فراسوها
29 اردیبهشت - حقوق زنان، پرده ای از نمایش مهدی کروبی - زینت میرهاشمی
28 اردیبهشت - "اشتباه مُحاسباتی" خامنه ای - منصور امان
27 اردیبهشت - شکر فشانی یک گانگستر اقتصادی - منصور امان 26 اردیبهشت - مانور نظامی ولی فقیه در کُردستان - منصور امان
25 اردیبهشت - زندان و شکنجه نتیجه سیاست استمالت با رژیم آدمکش است - جعفر پویه 24 اردیبهشت - دیپلماسی گروگانگیری - جعفر پویه
23 اردیبهشت - وارد شدن ولی فقیه در شوی انتخاباتی - زینت میرهاشمی
22 اردیبهشت - رشد واردات، نابودی تولید داخلی و افزایش بیکاری - زینت میرهاشمی
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۱/۱۳۸۸ ۱۰:۴۰:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: وعده های سر خرمن
تظاهرات ايرانيان آزاده در واشينگتن
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۳/۰۱/۱۳۸۸ ۱۰:۳۸:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: فرياد حمايت از سنگر آزادى ملت ايران، اشرف، در برلين، لندن، لاهه، اتاوا و واشينگتن
۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۹, سهشنبه
حقوق زنان، پرده ای از نمایش مهدی کروبی
زینت میرهاشمی
رفع هر گونه تبعیض، برابری جنسیتی و مبارزه کنشگران این عرصه طی سه دهه عمر دیکتاتوری مذهبی، تمامی دستگاه قدرت با همه ارکانهایش را همواره در چالشی جدی قرار داده است. بازیگران نمایش انتخاباتی این دوره هم، در هیاهوهای تبلیغاتی خود البته مساله زنان را از دیده پنهان نمی کنند. هر کدام به فراخور قد و قامت خود گوشه چشمی به حقوق زنان می اندازند.
آنان طوری سخن می پراکنند که گویا اولین ناجی مردم از منجلاب حکومت دینی موجود هستند. آقای کروبی یکی از بازیگران شوی انتخاباتی برای جمع آوری رای زنان، خود را به دروغ مدافع آنان نشان می دهد. انگاری که وی از دستیاران قدرت و سیاست ورزان این حکومت ضد زن نبوده است. انگاره های مردسالارانه کروبی، اجازه عبور از خط قرمزهای حکومت دینی در مورد زنان را به وی نمی دهد.
روز دوشنبه 28 اردیبهشت، مهدی کروبی طی بیانیه ای نظر خودش را نسبت به حقوق زنان اعلام کرده و آن را از برنامه های خود در صورت پیروزی دانسته است.
محتوای بیانیه فوق به درستی انعکاس گزاره های مردسالارانه کروبی نسبت به حقوق زنان است. وی جز سرقت کلمه هایی در این رابطه و بافتن آنها برای لاپوشانی نظرگاههای قرون وسطایی خود، خقوق واقعی زنان را به رسمیت نمی شناسد.
مهدی کروبی خمینی را از مدافعان حقوق زن می داند. وی قصد دارد «منزلت و کرامت» زنان را «احیا» کند. هماورد طلبی زنان این را نشان داده که حقوق عادلانه شان را می خواهند نه «کرامت و منزلت» ساخته شده در سیستم ارتجاعی رژیم. زنان موجودی مقدس نیستند که آقای کروبی دلش بسوزد و بخواهد به آنها «کرامت» بدهد. زنان انسانهایی هستند که در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیمه انسان تلقی می شوند. وی از حضور زنان در کابینه، مجلس خبرگان و ... حرف زده است اما روشن نمی کند چطور زنی می تواند وزیر شود و برای خروج از کشور و کار کردن از همسرش باید اجازه داشته باشد.
وی در مورد بندهای قانون اساسی نسبت به حقوق زنان حرف مشخصی نمی زند. وی خیلی زور زده و مطرح می کند «بررسی و بازخوانی بندهایی از قانون اساسی که به ظاهر با برخی حقوق زنان مغایرت دارد، مورد اهتمام نظام هم قرار گیرد.»
کروبی پیرامون پیوستن ایران به «کنوانسیون رفع هرگونه تبعیض علیه زنان» آن تفکر نمایشی خود نسبت به زن را آشکار می کند. وی از «پذیرش مشروط کنوانسیون با حق تفحظ» صحبت کرده است.
این حرف به معنای جدا کردن حقوق زنان به دلیل شرایط فرهنگی از حقوق دیگر زنان است. یعنی این که زنان ایران به دلیل «مذهب» و شرایط «فرهنگی» حقوقی برابر با حقوق زنان در سطح جهان ندارند. این گفتمان ضد زن پایه اصلی تبعیض جنسینی به حساب می آید و تمامی قوانین ضد زن که کروبی طی سه دهه از کارگزاران و خدمتگزاران آن بوده است بر اساس همین گفتمان پیاده شده است. بر اساس همین تفکر، زنان سنگسار شده اند، از کار بیکار شده اند، توسط مردان خانواده یا رئیس خانواده مورد خشونت و به قتل رسیده اند.
در نهایت کروبی سرکوب زنان طی سه دهه را «سوء تدبیرها» دانسته است. وی می گوید:«ایران به عنوان عضوی از نظام بین المللی، نمی تواند و نباید به خاطر برخی سوء تدبیرها، به ویژه در رابطه با مسأله زنان از جامعه جهانی منزوی باقی یماند.»
حرفهای مهدی کروبی در حالی زده می شود که فعالان جنبش زنان در زندان و یا مورد آزار و اذیت قرار دارند.
حقوق زنان، جهانشمول است. ایران باید به کنوانسیون رفع هر گونه تبعیض بدون قید و شرط بپیوندند و تمامی مواد آن در قانون اساسی و قوانین مدنی رسمیت دهد. هر گونه گذاشتن شرط برای پیوستن، تایید همه سرکوبگریها و جنایتهای سه دهه علیه زنان است. با این حال شیخ مهدی کروبی می داند که اگر مجلس ارتجاع هم آن گونه که او می خواهد این کنوانسیون را تصویب کند شورای نگهبان آن را رد خواهد کرد.
تمامی قوانین جزایی، مدنی مطرح در قانون اساسی به ضرر زنان بوده و این قوانین خشونت علیه زنان را نهادینه کرده است. به همین دلیل اساسی ترین و اولیه ترین مانع برای دستیابی حقوق زنان، حکومت دینی و قانون اساسی آن است. هر کسی که از حقوق زنان صحبت می کند باید در گام اول موضع خودش را نسبت به حکومت دینی، ولایت فقیه و قوانین ضد زن و نیز رعایت مفاد کنوانسیون رفع هر گونه تبعیض در مورد زنان را روشن کند.
آرشیو فراسوها
28 اردیبهشت - "اشتباه مُحاسباتی" خامنه ای - منصور امان
27 اردیبهشت - شکر فشانی یک گانگستر اقتصادی - منصور امان 26 اردیبهشت - مانور نظامی ولی فقیه در کُردستان - منصور امان
25 اردیبهشت - زندان و شکنجه نتیجه سیاست استمالت با رژیم آدمکش است - جعفر پویه 24 اردیبهشت - دیپلماسی گروگانگیری - جعفر پویه
23 اردیبهشت - وارد شدن ولی فقیه در شوی انتخاباتی - زینت میرهاشمی
22 اردیبهشت - رشد واردات، نابودی تولید داخلی و افزایش بیکاری - زینت میرهاشمی
ارسال شده توسط M Tahani در ۲/۲۹/۱۳۸۸ ۰۸:۵۹:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: حقوق زنان، پرده ای از نمایش مهدی کروبی
باراك اوباما
|
ارسال شده توسط M Tahani در ۲/۲۹/۱۳۸۸ ۰۸:۵۷:۰۰ قبلازظهر
برچسبها: اوباما: به نفع رژيم ايران نيست كه سلاح اتمى توليد كند